KAJ och söndags korvgrillning

Jag var med mina gudföräldrar och såg på humorguppen KAJ igår, de uppträdde i Schaumansalen. Det var två andra rullstolar förutom jag som satt på Inva-läktaren, annars var salen fullsatt. KAJ föreställningen var mycket bra, allt gick ju på dialekt som dessutom var på Vörådialekt. Ibland var det svårt att höra alla ord, annars var det toppen.

Blev bara tvungen att småle för mig själv, innan föreställningen började så var det någon som funderade och frågade:”Om jag förstår dialekt” Jag svarade: ”Visst gör jag det” Med de som jag vet att kan dialekt så pratar jag det också. Kan inte låta bli att fundera på varifrån får de här KAJ:s killar sina idéer till texterna och låtar, de är så aktuella. Ja det var en trevlig kväll.

Idag var vi till min brors villa på en söndags korvgrillning. Det var kring minus sju och solen sken lite ibland- Jag satt en stund i rullstolen och såg på brasan som brann därnere vid stranden. Sen gick vi in i villan och åt korv, där var det varmt och skönt.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.