Tjugonde knut och arbetsintervjuer

Nu råkar det sig att det är tjugonde knut och fredagen den 13:e. Ja Inte för att jag hade trott att det skulle hända mig något. Det har varit mulet väder med några minusgrader.

Idag var det dags för arbetsintervjuerna, nu var det grupper på tre sökande personer. Allt som allt var det 40 som sökte de här tre tjänsterna och 15 fick komma på intervju. Själv var jag med och intervjuade sex personer. Vid något skede ställde jag frågan: ”Om människorna hade erfarendeheter av olika funktionshinder?” Eftersom vi har olika funktionsnedsättningar som på boendet, och samtidigt var jag nyfiken på sökandes erfarenheter Berättade om mig själv, att jag har ett funktionsnedsättning från födseln. Svaren lutade kanske mera av autister och utvecklingsstörda, och jag menar inte att det skulle var något fel med det.

Av de sex tyckte jag att tre var helt bra och tänkbara. De hade alla samma tankar och värderingar om funktionshindrade.

Sen på eftermiddagen städades hos mig, och tog bort julsakerna utom tro, hopp och kärlek. Min bror kom och såg på min Bluetooth, ljudet var inte på, men vi fick det att fungera. Far var också på plats, så åkte vi hem till mor.

Ikväll var vi på middag hos våra vänner. Det var mycket trevligt och god mat.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.