Vilken hård vind och fastnade fast med munnen

Ja vilken hård vind det har varit både inatt och idag. Innan jag somnade så hörde hur det small därute eftersom det blåste väldigt hårt, det lät som om något skulle ha kommit ner. Det har varit några minusgrader och snöat lite.

I morse hade jag en personal som inte har varit så mycket hos mig. Fick säga vänligt några gånger, hur jag ville ha det. Till exempel: Mina tre koppar kaffe vill jag dela upp på två muggar, och inte allting i en. Okej, det här kan låta som en småsak, men när jag är van vid det. Nu kom ju samma mängd kaffe, bara i en annan format. Annars gick det bra.

Hade en lugn dag på jobbet, det var inga uppgifter åt mig. Satt och umgicks med arbetskamraterna, jag var i alla fall på jobbet. Å sen fick jag ta helg från stadens arbete, det kändes skönt. Medan jag satt och väntade på Vippari, träffade jag en som jobbade hos mig i Sveden. Det var verkligen länge sen vi hade träffats. Vi fastnade fast med munnen, och pratade om allt möjligt tills bilen hämtade mig. Ja det var verkligen roligt att träffas.

Sen hade jag fysioterapi som gick bra. Gjorde några övningar med terapibollen, och hade en mångsidig träning.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.