Vad var det som hände?

Längs dagen kom det lite duggregn, sen var det grått och mulet igen. En bra dag på jobbet, kunde ta lite lugnare. Meddelade hemvården att jag inte behöver lunchbesök på fredag, bäst att göra det i god tid så jag inte skulle glömma. Vill alltid ordna saker på förhand och inte lämna det i sista minuten.

På eftermiddagen fick jag min assistent, sen kom en kompis för att se på min mobil. Sökandet på någon fungerande Auto answer app gav tyvärr ingen resultat, medan bluetooth fick vi att fungera, trodde vi. Applikationerna testades på tre olika telefoner, och då visste vi att felet inte var i moberna. Min assistent skickade ett mail till den samma apputvecklaren som jag gjorde då i december, utan att ha fått något svar.

Visst kändes det smått frustrerande att inte hitta någon lösning, och visst var jag lite besviken över det. Nu till något positivt som har hänt idag, var att vi hann dammsuga akvariet och rengöra glaset från alger.Sen ringde jag ett samtal, och då märkte jag att inget ljud hördes från bluetooth. Alltså vad var det som hände??

För att avreagera lite min irritation, trampade jag på Motomeden före kvällsmålet. Det blev lite på sex kilometer på lite över tjugo minuter. Det hann bli torsdag och midnatt innan jag fick inlägget färdigt.

Kram och god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.