Blev en ledig fredag

Nej, så tråkigt att det blev isigt och halt igen. För mig kunde snön gärna ha fått stanna, vintern tycks ha lite svårt att bestämma sig. Jag tycker inte alls om sån här vinter, det blir krångligt att ta sig fram med rullstol. Det var grått och mulet väder, men en liten tröst är att dagarna blir längre för varje dag.

Det var en helt vanlig arbetsdag, hade alldeles tillräckligt att göra. Jag behövde inte känna mig sysslolös. Hemfärden blev ungefär en halvtimmes åktur med Vipbussen. Chauffören blev tvungen att  ta ut en rullstol, innan jag kunde komma ut med med min egen

Senare på eftermiddagen kom föreståndaren och pratade med mig, berättade att arbetsintervjuerna hålls nu på fredagen. Vi kom överens att jag är med på några, och är sen på den dagligaverksamheten, mina skjuts måste bara avbokas. Ja det blev en ledig fredag för mig, känns bra att få vara med.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.