Ville visa mitt intresse

Vilket omväxlande väder vi har, veckan började med mulet och plus 1 grad. På morgonen var det en kall vind så det kändes lite tråkigt. Hade en riktig bra måndag på jobbet, och jag hann laga det som jag skulle.

Simhallen var härlig lugn och tyst idag. Vattenterapin kändes bra, även om jullovet hade lämnat små spår i kroppen. En del rörelser kändes lite tyngre än vanligt. Vippari kom efter mig i tid, men sen gick en propp från motorn och bilen startade inte. Vi fick vänta en stund på hjälp, sånt kan hända ibland.

Nu har det varit tre tjänster lediganslagna, två till den dagligaverksamheten och en både dit o. hit till boendet. Tiden för ansökningen gick ut idag. För några dagar sen skrev jag ett mail till föreståndaren, och frågade om det var tänkt om någon av oss invånarna här på boendet skulle vara med på arbetsintervjuerna.. Jag pratade med föreståndaren idag, som tyckte att jag kunde vara med på intervjuerna. Nu ville jag visa mitt intresse och att jag är tillgänglig om det behövs. 🙂

Mina föräldrar kom med våra villagrannar till mig, och se hur jag har det. De var här bara en kort stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.