Skönare väder och lunchsoppa på Skorpan

Det kändes verkligen underbart med lite mildare och skönare väder, solen sken och bara några minusgrader. En sådan vinter tycker jag om. Vi var lite på sten. Tog en sväng till Sunds Trädgård, där köpte jag en blommande krukväxt. Nu kan jag ha blommor, när jag börjar vara mera hemma igen. 🙂

På eftermiddagen var jag med mor och far till café Skorpan och åt en lunchsoppa.

Henkilön Skorpan kuva.Bild: ”Skorpans facebooksida”

Det är ett mysigt ställe, kanske inte den handikappvänligaste eftersom det är ett gammalt trähus med trappor. Nu kunde jag gå med lite hjälp av mina föräldrar. Det var en god soppa med färskt bröd. 🙂

Vi ska fara på Live Bio och se på operan Nabuccu i Schaumansalen. Jag önskar er en trevlig kväll.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.