Lugna tag och trevligt att träffas

Ja idag var det kanske lite varmare än igår, men fortfarande var det väl kyligt. En rätt solig dag, och till kvällen sjönk temperaturen till minus 19 grader. Själv tog jag en varm stickad tröja på mig, kände att det skulle bli lagom utan att behöva frysa.

På jobbet fick jag ta lugna tag, eftersom jag hade inga arbetsuppgifter. Ibland blir det sådana dagar. Arbetsplatshandledaren kom ner till kontoret för att se på ställningen, (där jag lapparna på) som nu har börjat ge efter. Handledaren lovade ta reda på varifrån det skulle gå att skaffa en ny ställning åt mig.

Medan jag satt och väntade på Vipbussen, kom handikappvårdsledaren och pratade med mig, om att mitt assistansavtal började se ”lite” gammalt ut, och borde kanske förnyas. Vi kom överens att vi skulle fundera vidare på den frågan per e-post.

När jag hade kommit hem, kom min assistent och en stund senare fick jag besök av min väninna som kom med barnen. Vi gav julklappar åt varann. Det var trevligt att träffas igen,  roligt att få se barnen, och de hade roligt med min terapiboll. Mor kom lagom till kaffet, vi satt och pratade. Det var en bra eftermiddag tyckte jag.

Jag kom sen hem till mor och far, eftersom det är trettondag och en ledig dag i morgon, så tänkte jag också vara helgen här.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.