Nu kom jag ikapp

Det kändes roligt när en personal som var bekant från tidigare,(från hemvården) kom på morgonen och hjälpte mig. Vi konstaterade att lite nya skåp var det nu hos mig, annars gick det bra. 🙂

Jag var riktigt nöjd med arbetsdagen, hann laga alla fjolårets uppgifter in på datorn. Nu var jag ikapp och i morgon kan jag börja skriva in gårdagens eller måndagens lappar. Det blir en härlig känsla när man har hunnit göra kanske mera än det som man hade vågat förväntat sig.

Hemfärden med Vippari blev sådär en halvtimmes lång, och såklart råkade jag att ha fysioterapi när jag kom hem, hur annars? Medan jag drack kaffe pratade vi med terapeuten, att det var bra då Fpa beviljade mig både fysio- och vattenterapi. Det gick bra på dagen fysioterapi.

Min far kom till mig med den nya printer som kom i julklapp. Skulle bara testa bankkoderna, plötsligt så kom jag in på nätbanken och kunde betala räkningarna. Det måste ha varit störningar på Nordea, någon annan förklaring kommer jag inte på.

Oj, det har blivit onsdag nu. Blev att jag började chatta lite på Whatsup så tiden flög iväg och hann inte fortsätta med det här inlägget förrän det blev midnatt.

Kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.