Måndag hej

Då var helgfirandet slut för ett litet tag, tills det blir trettondag. I morse upplevde jag något konstigt, såg att Vpbussen körde in på gården och då kom jag ut med elrullstolen och skulle fara närmare bilen. Jag hann inte ens fara så nära innan bussen svängde om och for sin väg, så jag vet inte vad det var för något. Det tog kanske fem,tio minuter förrän följande bil kom. Lite snö kom det och vädret var mulet med några minusgrade.

Alltså arbetsdatorn på jobbet började strula, markören hoppade av och an. Till slut blev det att stänga av hela maskinen. Sen gick det bra för mig att jobba utan några problem. Lite onödigt såhär efter ledigheten.

Nu har jag fått problem med bankkoderna, kommer nämligen inte in på nätbanken. Tabellen fick jag någon gång i höstas med ett datum 28.10.2016. Hade till och med en personal o. läsa upp koden för mig, men det gick inte. I ett skede var jag nog ganska irriterad, vi ska med min far reda ut problemet.

Inledde det nya året med att trampa 5,2 km. på ca 20 minuter. Jag känner mig nog lite stolt. 🙂 Ja det var min måndag hej.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.