Gott Nytt År 2017!

Ja nog kunde det vara halt och isigt, några plusgrader. Det var bra att ha en rullstol, som samtidigt var ett bra stöd att hålla i för den som skuffade mig. Vi gick mest inne i affärerna, liksom jag skrev var vädret inte så värst lockande.

År 2016 börjar lida mot slut, tänkte bara skriva något kort om mina tankar, annars blir det ett långt, utdraget och tråkigt inlägg. Själv tycker jag att jag har vuxit till som en människa och fått mer självförtroende. Känner mig inte längre rädd för att börja tala, ifall jag har tyckt att något har varit fel och orättvist. Vågar ge kritik vid behov. Har kunnat stå på mig, liksom när jag fick börja äta lunch på arbetet igen, efter lite diskussioner på högre nivå. Det tog ett år förrän alarmet på boendet började fungera, blev en lättnad för mig.

En minnesvärd resa var när mina föräldrar, min brors familj och jag for till Rodos för en vecka. Trevligt att få vara tillsammans i värmen och solen. Sen blev det en resa till Stockholm lite före julen, som var också trevlig.

Känner mig tacksam över att ha min familj och vänner som har stått vid min sida, som jag har kunnat dela glädje och sorg. med. För att vänskap är en rikedom i livet, och den vill jag fortsätta sköta om. Med mina vänner jag vara den som jag är och ingen annan.

Så nu vill jag önska er ett riktigt

och hoppas att det nya året blir bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.