Tja, jag måste väl ge mig

Det kan hända att jag låter som en tråkmåns nu, men låt det gå för denna gång. Slängde ut en fråga till Samsung Finland på facebook, angående ifall den senaste uppdateringen har orsakat problem med Bluetooth. Något sådant hade de inte hört om, och bad mig att försöka återställa fabriksinställningarna på mobilen.

Sen gjorde jag det som jag blev rekommenderad att göra. Vet ej om Bluetooth började att fungera, eftersom högtalaren är hemma hos mig, men Auto answer automatiken fungerade tyvärr inte. Och inte med att ha haft små förhoppningar på att det skulle funka, sen var det att ställa in programmen på nytt. Det var ganska tidskrävande och min frustation bara växte. Mellan varven såg jag på film så fortsatte jag med att laga applikationerna som jag ville ha dem.

Tja, jag måste väl ge mig, och försöka orka vänta tills min vän kommer och se på mobilen. Men det är lite svårt. Här hade vi en bastukväll, skönt att få bada och tvätta. Efteråt satt vi och hade det mysigt med tända ljus .

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.