Julkaffe på Bjärgas

Vädret kändes skönare idag, solen sken också. Vi gick lite på stan. Träffade ganska många bekanta, som man inte varje dag träffar. Det var roligt att byta några ord, sen kommer jag på att egentligen känner jag en hel del människor.

Det blev samtal från boendet, när jag meddelade om att måndagens vattenterapi var avbokad. Vi pratade med personalen om hur mina skjuts skulle bli ändrade för måndagens del, kändes bra att få det gjort i god tid.

På kvällen var jag med en vän till Bjärgas på julkaffe. Det sjöngs julsånger, vi hade en lite tävling med melodier från Jul Kalle Anka. Det var en man och jag som kunde melodierna, ja nu kom det fram vad jag gjorde som barn när det var julafton. 🙂 Sedan kom stadens lucia på besök, det stämningsfullt att höra dem sjunga. Det var en trevlig kväll.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.