Kylig vind

På dagen var det en kylig vind, inte alls roligt att vara ute. Det räckte bra att stiga ut ur bilen på Prismas parkering, när vi med mor for till Guldsmedsaffären Seppos Guld och förkortade remmen till min nya klocka. På samma gång handlade vi lite mat.

julrean lockade inte alls oss. Själv tyckte jag att kylan trängde sig i benen. Vi for hem och värmde lite glögg. Jag har gått några varv härinne i huset för att få lite motion i alla fall. Sen har jag kollat lite mobilapplaktioner, ifall det hade kommit nya uppdateringar. Nja, visst fanns det nyare versioner på Auto answer, men jag vågade inte ännu .testa. Sådant har jag roat mig mig, men så är det när envisheten inte vill ge med sig.

Ni ska ha en skön fortsättning på kvällen. Kram  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.