Julannandags lunch

Hej, Nu sitter jag framför datorn, det har jag inte gjort på flera dagar. Har bloggat från mobilen, medan jag har suttit och velat vara tillsammans med de andra i köket. Det är gemenskapet som betyder mycket för mig såhär vid jultider, och vill vara med mina nära och kära.

Idag var det julannandags lunch här hos mor och far, vi var samma människor som samlades på julaftonen. Julbordet var lite annorlunda, nu fanns kalkonbröst med också. Jag åt ganska mycket av både gravad sik- och lax, för att det tycker jag om. Kalkonen var också god. Och glass på en kakbit  och kaffe till efterrätt, det smakade gott. 🙂

Stämningen var bra, alla var glada och nöjda. Nu känns det skönt att sitta i pyjamas och blogga.  Jag sitter väl en stund här på datorn tror jag,

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.