Flyttade till barndomshemmet och fira julen

Mitt på dagen blev det lite stökigt, och man visste inte om min skjuts för nästa vecka hade blivit avbokad. Både personalen och jag blev lite osäkra på saken, det var bäst att kolla upp det och till slut var allt klart. Det blev inga frågetecken hängande i luften. Annars var det också lite råddigt idag mycket hände på en gång, t.ex. en vipbuss kom i onödan som egentligen skulle ha avbokats, men ingen visste om det.

Solen sken men det var fortfarande halt och isigt. Det var några plusgrader. Jag fick hjälp med att packa lite saker som jag behövde ta med till mina föräldrar. Mor kom och packa lite kläder åt mig, sen tog hon mina saker och for hem, själv blev jag kvar ännu för att vänta på taxin eftersom elrullstolen skulle komma med.

Så jag flyttade till barndomshemmet och fira julen, känns härligt att få börja förbereda julen tillsammans med mor och far. Julgranen blev klädd ikväll, mysigt att fundera på vilka julpynt ska hängas upp i år. En fin gran blev det också. Sen for vi och körde ut julhälsningar till våra vänner. På några ställen blev vi lite längre o. pratade en stund. Sånt är trevligt tycker jag själv.

Kram och god natt, snar är det midnatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.