Allt kommer nog att ordna sig

Ja idag var den kortaste dagen på året, sen börjar dagarna bli längre igen. O vad jag kan tycka att det är härligt när det blir ljusare tider. 🙂 Jag målade ganska mycket och det kändes roligt, lite i taget eftersom det är ganska smått att färglägga. Mellan varven surfade jag lite i smyg på nätet. Ha ha, liksom ingen skulle ha märkt när jag satt med huvudet framåt böjd över mobilen på bordet, hur lätt som helst att bli avslöjad. 🙂

Jag skulle lura er mina bloggläsare, om jag hade påstått att jag inte har haft tankarna kring telefonproblemet. Nej, själv mår jag dåligt av att lura  någon. Ikväll har jag försökt googla och hitta lösningar och svar, som verkar sitta stenhårt. Nu medger jag att jag behöver hjälp. Känner mig glad över att inte någon har frågat: ”Varför gick du och gjorde sådär?” Det räcker bra att jag gör det själv, och egentligen har jag inget vettigt svar att komma med. Är det någon som vet om ett företag som skulle vara kunniga på mobiler?

Har kommit fram till att allt kommer nog att ordna sig. Bara att försöka vänta och se vad tiden visar. Det där med att vänta hör inte till mina starka sidor.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.