Kaffe på stan

Oj, oj, vad det hade blivit halt och isigt under natten. Jag var tacksam över att få sitta i elrullstolen, annars skulle jag inte ha hållits på benen ifall jag hade gått. Minsann konstigt väder vi har fått, ingen dag är sig lik. På förmiddagen var det en sångstund, vi sjöng julsånger som var riktigt trevligt.

Efter lunchen såg vi på filmen Julsagan.(Joulutarina på finska) Den handlade om pojken som blev en julgubben, hade sett filmen en gång tidigare och tyckte att den var bra. Såhär vid jultider kommer barnasinnet i mig fram och tror på julgubben. Hihihihi!!! 🙂 🙂 🙂 Ja det hör väl till, och visst finns julgubben?

Sen for jag med mina gudföräldrar till stan på kaffe, träffade deras dotter med man också. Trevligt att kunna fara och ta en kaffe före julen. Solen var lite framme också idag. Ovanligt mycket folk var det på stan, fast det bara var en tisdag.

En av personalen lagade pizza och ville bjuda oss på det, hade med egna ingredienser. Det var ju snällt 🙂 Har försökt ha tankar på något helt annat än på mobilen, även om jag ännu skyller på mig själv att appen slutade att fungera. Hur ska jag bli av med skuldkänslorna? 🙁

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.