Å om detta läste jag i efterhand

Trevligt att få lite omväxling och vara på dagligaverksamheten. Jag satt och målade i min målarbok, det var ganska skoj för att nu hade jag inspiration och göra det. Efter lunchen gick vi ut på en promenad, solen råkade faktiskt skina just då. Skönt var det att vara ute, och det var inte för halt för elrullstolen.9

När jag kom hem började jag surfa på Internet om mobilappar och sånt. Det kändes jobbigt och hopplöst när jag inte kan svara dessutom fungerar varken bluetooth eller något annat. Plötsligt fick jag syn på ett inlägg på fem problem som Android versionen kan föra med sig.

Five things to know, right now, about Samsung Galaxy Android 6.0.1 problems on Galaxy S6, Galaxy Note 5, and more.
GOTTABEMOBILE.COM
Där hade man räknat upp bluetooth. Måste säga att jag kände en liten lättnad att läsa, när jag inte var den enda som hade fått problem med min mobil. Ja å om detta läste jag i efterhand, det var så dags.
Kram 🙂

+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.