Fin julkonsert, kaffe med vänner

Det var en fin konsert igår. Konserten gick både på svenska och finska, de flesta sånger var bekanta och publiken fick sjunga med. Alltid lika trevligt att lyssna på julsånger.

Senare på kvällen började jag att chatta med en vän på facebook, där jag berättade om problemet med mobilen. Sen lovade min vän komma till mig och titta på telefonen inkommande veckan, som tröstade mig lite. Mailade Multicare (Sventek), ett dataföretag här i stan, men där sade man att de bara kunde uppdatera.

I morse sov jag länge,  efter frukosten tog jag mig en dusch. På eftermiddagen for vi med en julhälsning till våra vänner som bjöd oss på kaffe. Trevligt att sitta och prata såhär före julen. 🙂

När jag kom hem till mig, så tänkte jag att jag skulle koppla mobilen till bluetooth högtalaren. Bra tanke av mig, men det gick inte. Usch, vad jag kan vara led mig själv. Är man en dumbom så är man det. 🙁 🙁

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.