Kul att få prata

Det har väl gått bra, även om det har varit lite personalbrist här på boendet. Man hinner göra de dagliga sysslorna, men tyvärr inget annat. Själv brukar jag försöka se på hur tiden räcker till, och sen gör vi med handledaren om vi hinner göra något mer. Jag är inte den som vill kräva mycket av personalen. Nu är det dessutom ganska mycket som ska ordnas och lagas inför fredagens julförsäljning.

På jobbet fick jag ett avbrott, då en vän kom med underkläder som jag hade beställt. Då pratade vi om hur jag hade det, och hur det var på boendet. Ibland är det kul att prata om saker som någon vet  vad man pratar om. Efteråt känns det när man har fått tala ut sina tankar.

En bekant från hemvården kom och hjälpte mig med lunchen. Allt går smidigt när man trivs med varann och kan prata samtidigt som man gör något. Känner mig så glad att jag fick tillbaks min arbetslunch. 🙂

Hemvägen blev av den längre varianten med Vippari, satt nästan en timme i bilen. Det var bara att ha tålamod och se vänlig ut. Nå, hade ju ingen tid jag skulle passa. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.