På några sekunder hinner man tänka mycket

Morgonen gick i lugn takt, vi hade två personal på vår sida. Innan jag for till jobbet, pratade boendets föreståndare en stund med mig. Hon började med att det var lite personal ikväll, då hann jag tänka mycket på några sekunder: ” Förberedde mig själv att jag skulle bli tvungen och avboka dagens simning.” Saken gällde inte det, utan ifall jag kommer hem och hittar ingen handledare i vår stuga så då skulle jag gå till en annan stuga och dricka mitt kaffe där. Det var ju bra att veta. Sen lovade föreståndaren också att fara och hämta ut ett paket åt mig.

Arbetsdagen gick bra, men börjar märka själv att jag behöver lite ledigt och omväxling. Nå, det är ju bara tre dagar kvar, och då får jag en liten paus från mitt jobb. Idag var simhallen härlig lugn och tyst. Jag hade en ny handledare med och hjälpte mig, det gick nog bra.

Efter  att jag hade ätit kom en vän med en jullimpa åt mig. Vi satt och pratade en stund. Ikväll fick man göra lite kompromisser om tider som passade alla, eftersom det var lite av personal, allt gick fint. Och jag fick mitt paket.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.