Julmarknad och fest

Hej, Här gick gårdagen i ett huj. Solen sken vackert, och vi var på Södermalms julmarknad. Jag träffade ganska många bekanta som stannade och pratade med mig. Annars också var det mycket folk i stan. Vid Aftereights innergård var gården täckt av mjuk snö som gjorde att det var lite besvärligt att komma fram med rullstolen. Stämningen var alldeles härlig.

På kvällen var jag till Larsmo på en fest. Min väninna firade sin födelsedag, det var en riktig trevlig kväll. Jag träffade människor som man inte ser så ofta. Där var ganska många barn som lekte i rummet bredvid, roligt att se lite småfolk också. Jag hade en underbar kväll med mina vänner. Det blev ganska sent jag kom hem, men det gjorde inget. 🙂

Det var en solig dag även idag också. Mor var och vattnade pelargonen som verkar att må bra i mörkret. Sen promenerade vi med mor till K-Supermarket och köpte lite som behövdes. Det var riktigt skönt med en promenad.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.