Alarmet har sina konstigheter

Det har varit en glädje över att på boendet har man fått alarmet att  fungera, och då har inte jag behövt vakna av min grannes rop på hjälp om nätterna. Och det har verkligen varit skönt, till sist började  det ta på humöret. Sakerna skulle vara för enkelt och smidigt, ifall det inte kom några konstigeter.

I morse höll vi med personalen på att göra mina morgonbestyr i lugn och ro. Plötsligt kom föreståndaren med en annan handledare in till mig, och frågade om allt var okej. Det hade kommit ett alarm till telefonen, så var en siffra på den personen som alarmet kom ifrån. Sen såg vi ut som två frågetecken, ingen av oss hade tryckt på knappen. Hela saken var oförklarlig, man visste inte hur detta hade skett, jo alarmet har sina konstigheter.

På eftermiddagen fick jag mina akvarieväxter, mor hjälpte med att sätta dem i akvariet. Det var två mossplantor som jag hade beställt. Började se ganska bra ut i akvariet med lite nytt.

Det var fredagsbastu här hos mor och far.  Efteråt hade vi mys med tända ljus, kändes härligt med helg. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.