Är det så konstigt att se mig gå själv gå på wc?

När jag kommer till jobbet brukar jag vanligtvis gå själv på wc. Då lämnar jag elrullstolen i korridoren utanför damtoaletten, och tycker att man borde se min stol. För att göra det enklare att gå in, håller jag mellandörren öppen och sen sätter jag mig ner på toaletten. Nu såg jag i spegeln att en kvinna komma in, som var väl i egna tankar, då sade jag ”hej” och ville varna att jag satt där. Kvinnan blev väl paff och sade bara ”aaah!,” sen hördes det bara hur det small i dörren.

Då tänkte jag för mig själv:” Är det så konstigt att se mig gå själv på wc?”Människorna är väl vana vid att se någon hjälpa mig. Hade kanske väntat mig få höra ordet ”ursäkta,” som aldrig kom till mina öron.

På fysioterapin provade vi min nya boll, som var nog bra men kanske lite mera luft skulle det ha fått vara. Sen paketerade jag med assistenten julklappar. Vi julpyntade lite här hos mig, fick utebelysningen på terrassen.

Min far kom på kvällens julfest, som hölls på Veturi. (dagligaverksamheten) Festen var ganska mysig med program, allsång och kaffe. Julgubben kom också och hade julklappar åt oss.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.