Meddelade om julledigheten

Jag har gått och funderat om hur jag ska vara ledig under julen. julveckan är det en lugn tid på jobbet, eftersom vi vara lite humana mot människorna inför julen, som betyder att då finns det inte så mycket jobb för mig. Likadant kommer det att vara med mellandagarna. Jag tog två veckor ledigt från mitt jobb.

Den 16 december är det julförsäljning på den dagligaversksamheten, och jag tänkte vara med på den, då är jag också ledig. Kan vara roligt med lite omväxling, exakta tider har jag inte hört ännu och kan ej ge er men återkommer till dem närmare. Nu har jag meddelat om ledigheten till boendet, hemvården, dagligaverksamheten(där jag kommer kanske att vara några dagar under julveckan.) och sen ska mina skjuts avbokas. Ville meddela i god tid så det inte blir i sista minuten eller att någonting glöms bort, tiden går så fort såhär före julen.

Ordnade också skjutsen nu inkommande lördag, när jag  ska fara på en 40 årsfest i Larsmo. Ja det gäller att kunna planera och ordna så att allt fungerar, när man ska fara iväg på något.    Ibland kan jag känna en viss avundsjuka på ” normala” människor som inte behöver tänka lika mycket innan de ska göra något. Ja, men jag är ju  nöjd med mitt liv, och kan glömma bort att jag har en funktionsnedsättning /funktionshinder, eftersom jag är van med sättet som jag  rör mig på.

Nej, nu ska jag sluta att babbla, en del av er kanske inte tänker på eller vet hur man som en funktionshindrad person har det. Hoppas att jag kan blogga om mina egna erfarenheter och lösningar i vardagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.