Stockholmsresan närmar sig

Hade en lugn dag på jobbet, bara lite arbetsuppgifter att göra. Idag öppnades också torgparkeringen under torget, en händelse för vår stad.

På eftermiddagen blev det ett snöväder, att jag inte ville promenera till mor och far, sen blåste det också. Assistenten hjälpte mig med  att skriva julkort. Vi hann också dammsuga akvariet och rengöra pumpen. Bra att göra det vid jämna mellanrum, det hinner inte bli så smutsigt.

Far kom och hämtade mig. Vi har packat för Stockholmsresan som närmar sig. I morgon åker vi med buss ner till Åbo, södra Finland och tar båten över. Och sen börjar teaterresan. Men innan dess var jag  i fredagsbastu. 🙂

Jag önskar er alla en skön helg. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.