En annorlunda arbetsdag

Jag gav mobilställningen till min granne som lovade ge den åt servicekillen från Vasa, han skulle komma hit idag. När jag kom till jobbet var vår förman nere på kontoret, han berättade att vi skulle gå ut och äta lunch på Epoque. Vi ringde tillsammans med förmannen till hemvården, och bad att personalen skulle komma till Epoque.

Solen sken så vackert när vi promenerade till lunchstället, jag körde med elrullstolen. Trevligt att se vilka människor hörde till vår avdelning, en del kände jag till utseende. Lunchen var god med broiler och plättar med grädde o. sylt till efterrätt.

Ja det blev en annorlunda arbetsdag. Bra att det gick att ordna så jag kunde vara med, även om informationen kom lite överraskad, men jag fick hänga med. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.