Vacker morgon och glad blev jag

wp-1480408522281.jpg

wp-1480408885240.jpg

Här var det en vacker morgon, blev tvungen att ta en bild av morgonhimlen. Tyvärr blev det senare mulet och det började komma ner lite snöblandat regn. Det var  en bra dag på jobbet.

Jag fick åka en ganska lång stund med Vipbussen, att min vän som kom och hälsade på mig, hade redan hunnit komma. Sådana gånger är det lite typiskt när man har bestämt en träff, ja då blir man själv sen. Bra att det var en bekant,  när jag kom så gick vi in till mig och kokade kaffe. 🙂 Trevligt att träffas och få prata.

Fick ett samtal från Akvaariokeskus, därifrån jag beställde nya växter.

F: -Hej, det är från Akvaariokeskus.

S:  -Hej,

F: -Ni hade beställt i misstag två värmeväskor.

S: -Jaa, kunde ni ta bort den ena väskan?

F: -Ja det går bra. Vad skulle ni vilja ha istället, en växt eller fiskmat?

S: -En växt.

F: -Bra. Då sätter vi en växt till.Hejdå.

S: -Tack. Hejdå.

 

Efteråt blev jag glad över att försäljaren hade förstått mitt tal, och vad som jag hade sagt. Tyvärr så är det inte alla människor som har tålamod att lyssna på mitt tal. Lite senare kom mor och gick igenom kläder som jag ska ha med på Stockholmsresan inkommande helg.

Kram 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.