Solig dag i advent

Det var soligt idag, och när det är i advent så borde det betyda en solig vecka i sommar. 🙂 Ja den lilla stunden som solen sken jobbade jag, men fick se en skymt av den. Min arbetsdag gick riktigt bra. 🙂

Skönt att vara och simma, när det var lugnt o. tyst. Det var nästan inga skolelever alls, som var lite ovanligt. Avslappningen i vattnet har börjat gå bättre och bättre, som är en positiv sak. Och nu fick jag ha den bättre duschstolen, som jag tycker om och var inte klumpig. Man blir ganska bra på märka att vad som fungerar och inte fungerar. Då är det lättare både för personalen och mig att ha ett hjälpmedel som fungerar.

Ikväll kom min far och hälsade på, roligt att träffa honom. 🙂 Annars har jag roat mig att se på akvariet och fiskarna, igår fick jag se mina slamkrypar yngel. Hade redan hunnit börjat tveka om det fanns något yngel kvar, och visst gjorde det. Igår beställde jag några nya växter till akvariet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.