Snö- och yrväder

Idag hade vi ett snö- och yrväder, det var några minusgrader så det var en liten tröst. Betyder väl att snön kommer att stanna ett tag. Satt och slappade framför TV:n, var inte ute på hela dagen. Skönt att få ta det lugnt. 🙂

På eftermiddagen kom min bror med pappren som de hade printat ut åt mig. Vi gick igenom pappren och jag skrev under, sen fördes brevet till en postlåda. Då kändes det skönt att ha fått det gjort för tre år framåt, sen blir det att se vad man får. Åtminstone borde jag vara ute i god tid, dessutom var det första gången som jag gjorde (nästan) själv en ansökan till Folkpensionsanstalten om terapierna. Det var också en skön känsla för mig själv, och får vara lite stolt över det. 🙂

Ja nu är det första advent, sitter och lyssnar på julsånger. Tycker om att mysa med lite julmusik på kvällarna. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.