Trevligt hela dagen lång och lillajul

På förmiddagen kom mina vänner och hämtade mig, då for vi till julmarknad på Bjärgas. Det var mulet och regnigt väder, ganska så vått. Gårdsplanen var lite snöslaskigt, det gick ändå att komma fram med rullstolen. Vi nöjde oss med att gå in i stugan där örtagårdsgruppen sålde sina produkter. Drack glögg och köpte knäckebröd.

Medan vi satt inne och åt av den goda risgrynsgröten, började det att snöa. Ganska stora flingor kom det också. Därinne var det mysigt att sitta, träffade många bekanta så det var roligt.

Sen for vi hem till mina vänner, och hade tillsammans en skön eftermiddag . Jag blev bjuden på lutfisk, som passade bra när det var lillajul. Kom hem vid en sjutiden, jag hade trevligt hela dagen lång. 🙂

Önskar er en trevlig lillajuls kväll, kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.