Trött men nöjd

Hade väl lite att göra såhär på en fredagesftermiddag/kväll, och envisades med att laga min terapiansökan nu. Det räckte inte att jag kom på att jag fyllde i fel blankett, åh du milde vad jag var snopen på mig själv. Hittade sen nog rätta papper som var ansökan för terapier, allt gick fint och smidigt. Ända tills jag höll på att spara på datorn, gick och kolla så var blanketten tom och all information hade försvunnit. Det gick inte att kopiera och klistra in på något annat ställe. Då var  jag helt rådlös, efter att ha suttit och försökt kanske i två timmar. Jag ville få det lagad, det var något som jag skulle ha haft framför mig.

Ringde sen till min svägerska och berättade om problemet. Min svägerska var så vänlig och kom hit till mig. Vi försökte laga något på pappret o. skicka som ett mail, blanketten var fortfarande tom. På ett ställe stod det att man behöver ha ett program (Adobe Reader) för at kunna redigera o. spara. Sen laddade jag ner och installerade programmet på datorn. Testade på nytt om det hjälpte, och det fungerade med att spara, jo det gjorde det. Nu vid det skede var jag trött i handen, att min svägerska hjälpte med att skriva och fylla i blanketten, och jag fick ansökan lagad, får pappren utprintad någon gång under helgen. 🙂

Nu är jag trött men nöjd, skönt och veta att ansökan har blivit skriven. Behöver inte stressa mig över det, och kan börja njuta av helgen. Ikväll kände jag en stor tacksamhet för den hjälp som jag fick.

Kram och ta hand om varandra. 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.