Känns så onödigt

Innan fysioterapin kom igång, gick jag med min terapeut igenom en del papper  som skulle skickas in till Folkpensionanstalten, nu när rehabiliteringsplanen går ut vid årsskiftet.Där var rapporten om fysioterapin som hade skrivits av fysioterapeuten, sen skulle jag med egna ord en utvärdering om nyttan med terapin. Diskuterade hur svårt det i vuxenålder för en funktionshindrad är att hitta några mål som skulle vara realistiska, vi måste komma ihåg att utvecklingen inte är lika snabb hos mig som hos ett barn. Men jag hade bättrat mig på två tester, allt ska vara mätbart för Fpa. Dagens terapi gick bra.

Kände att jag behövde komma ut ett tag och få friskt luft, med assistenten promenerade vi till K-Supermarket. Där köpte jag julkort och papper. Kom hem sen och skrev utvärderingen om fysioterapin,då hade jag en sak mindre att komma ihåg-. Skrev något om balans, spänningar och hur det har hjälpt mig att kunna röra mig som jag  gör idag. Hann även skriva en del julkort.

Sen började jag på internet fylla i en fyrsidigt blankett ansökan för terapier, tog en timme för mig att göra det. Blev själv nöjd med mina motiveringar och formuleringar, vilket är viktigt när det gäller ansökningarna till Folkpennsionanstalten. Stötte på ett problem, jag hade ju ingen printer att skriva ut blanketten på. Fick sen ett mailadress till en av personalen, sparade och skickade. Och när jag fick pappren så var de alldeles tomma. Det känns så onödiigt. Tja, jag gör om det idag, det är ju några minuter över midnatt.

Kram och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.