Skötte mig

Nu efter att jag kom hem från Kankaanpää, har jag inte hunnit vara in till stan och kollat på terapibollar. Om mitt mål för anstaltsrehabiliteringen och Fpa finns och påminner mig i bakhuvudet på mig. Så ikväll tog jag mig tid för att kika på terapibollar på nätet, och  beställde en boll. Då tyckte jag att jag skötte mig ganska bra,  🙂 kunde ha bara varit slö av det gråa och mörka vädret, lite regn kom det också.

Sen fick jag mig också att trampa på Motomeden, blev väl något kring 12,13 km. på 51 minuter. Däremellan pratade jag med grannar och personal medan jag trampade, då hade jag inte riktigt koll på hur långt det blev. 🙂

Ikväll hade jag en personal som har varit lite osäker på att hjälpa mig, och inte hade gjort mina kvällsbestyr. Det gick rätt hyggligt tyckte jag. Vet inte vad det är som en del människor osäkra att bli bekant med mig, kanske jag ser lite farlig ut, månntro?  🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.