Kosmetolog och vaccination

Det kändes bättre att vara på jobbet, efter att ha kommit ikapp med arbetsuppgifterna. Tja, det var väl nog ett litet stressmoment från min egen sida, inte alltid som man skulle vilja medge att man kräver ganska mycket av sig själv. Hur som helst fick jag allt som det skulle vara, och jag blev nöjd.

Dagen var igen grå och mörk, usch, det här tycker jag inte om. Det är mörkt hela tiden, när man åker till jobbet  och kommer hem.

Mina föräldrar skjutsade mig på eftermiddagen till kosmetologen för ansiktsbehandling, som kändes skönt.  Nu den här gången hade jag mindre av pormaskar, det är alltid bra att få bort dom, och få en djuprengöring. Det var härligt när kosmetologen massagerade ansiktet, själv blundade jag med ögonen och följde med i rörelserna. Slappnade riktigt av utan att somna. 🙂

Efter ansiktsbehandlingen gick jag och tog influenssavaccinet, ni som har följt bloggen i en längre tid så vet att jag brukar ta det varje år. Jag fick komma in genast till hälsovårdaren,  allt gick bra och själva vaccinationen tog inte länge. Nu får jag bara hoppas på att förkylningarna hålls långt borta från mig.

På kvällen träffade jag min bror och hans pojke av och an, pojkens lag sålde underkläder. Då understöder jag som faster gärna. 🙂 Det blev nog någonting som jag beställde. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.