Allt i sin ordning

Ibland blir jag fundersam över mig själv,och på vad jag gör, speciellt om man märker något som i misstag blivit ogjort på jobbet. Alltid är det inte lätt att hitta ett svar, till vad som hade varit orsak att en del uppgifter inte finns på datorn. Nå hur som helst fick jag problemet utredd och allt i sin ordning, då kände jag en lättnad och irritationen rann ut ur kroppen. Det var en sån måndag på jobbet.

Nu idag simhallen fick jag ta en annan duschstol, med en smalt fotstöd där ett band kom uppifrån och var i mitten som jag upplevde att det störde mig. Inte vågade jag stå på fotstödet, blev tvungen och stiga ner på det hala kakelgolvet, personalen fick hjälpa mig upp i stolen. Jag tyckte att det var en duschstol som var klumpig, och jag kunde inte alls själv hjälpa till, att stå upp när man klädde av simdräkten.

I bassängen var det skolelever som hade mycket ljud för sig. Vissa stunder hörde man nästan vad den andra sade till en. Vattenterapin gick nog bra, det var en stund som det blev härligt lugnt och tyst, men sen kom eleverna på nytt. Då var det slut på friden.

Det har varit grått, mulet och mörkt idag igen, tycker inte alls om det. Blev lite slö och slapp efter simningen, så jag gjorde inte så mycket ikväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.