Nöjd med helgen

Hann inte blogga igår. Jag var i stort sätt hela dagen hos en god vän i Larsmo, och bakade knäckebröd till julmarknaden som ordnas nästa lördag på Bjärgas. Trevligt att tillsammans få greja på, en regnig och grå dag. Vi bakade semlor också, hade sen glädjen att bli vän med en liten och gullig hund. Jag blev bjuden på stekt sik och potatis.

När jag sen kom hem på kvällen, var min brors barn hos mina föräldrar  som skulle sova över. Vi åt pizza och badade bastu. Sen blev det lite att vi såg på TV.

Idag var vi på årets Köpmannamässa, jag körde min elrullstol och det gick bra. Det var lagom med folk och inget trängsel. Något smått och kom vi hem med.

Ja en sådan helg hade jag och är riktig nöjd. 🙂

Ni ska ha en skön kväll. 🙂 Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.