Inga tandtroll

Hade bett personalen ringa och ändra min morgonskjuts lite tidigare, jag hade tid hos tandläkaren klockan 10.00 och ville hinna i tid. Satte en tidgräns också att jag ville vara vid jobbet senast vid 9.40, far skulle komma och hämta mig. Jag fick komma  redan 9.30 och hade god tid på mig. Den manuella rullstolen var  redan i bilen.

Besöket hos tandläkaren gick bra, och hittade inga tandtroll. Lite tandsten fanns det som togs bort. Visst blev jag glad över det. 🙂

Annars gick arbetsdagen bra. Efter jobbet kom min assistent, vi var en stund hos mig, sen promenerade vi med elrullstolen hem till mor och far. Det kom lite regn när vi kom. Vi satt i köket med en tekopp och åt äppelpaj. 🙂

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, umgåtts med mina föräldrar och sett på TV. Nej, nu ska jag gå och lägga mig, det är över midnatt.

Kram och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.