Tagit det lugnt

Idag återvände jag till jobbet med mera energi och motivation, vilket kändes riktigt bra att ha fått ta en liten paus från vardagen. Dagarna har blivit mörka och gråa, framförallt korta, inte mycket dagsljus just nu. På arbetsbordet fanns det en hög med arbete åt mig, sakta men säkert började jag ta tag i jobbet. Hade en sådan takt som inte tröttade ut min hand alltför mycket.

På eftermiddagen var det lite otur, jag blev tvungen att sitta ganska länge i Vippari. Hade just kommit innanför ytterdörren när min fysioterapeut kom. Berättade lite om min rehabilitering och mål, medan jag drack kaffe. Vi tänjde mina ben, och gjorde små övningar.

Ikväll har jag tagit det lugnt. Orkade ändå trampa en halv timme på Motomeden, blev en 8 km. Efteråt var det skönt att gå i duschen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.