Nu är jag hemma igen

Dagen var ganska lätt, det var bara fyra program jag hade. Först lite gymppa med käpp,tyngder och boll, lite tungt men nyttigt för kroppen. 🙂 På fysioterapis slutundersökning gick vi med terapeuten igenom de övningar som jag ska göra hemma. Först blir det att gå och försöka få tag på en terapiboll, och helst i rätt storlek .

wp-1479324556808.jpg

Det var en människa som jag lärde känna nu under rehabiliteringsperioden,som lockade lite mitt hår efter lunchen. 🙂 Sen gick jag och packa det sista. I morse fick jag veta att taxin hade blivit beställd.

Hann vara med på avslappningen. Jag slappnade nog av men inte lika bra som förra gången, kanske var det lite för att jag ville hem. Sen gick jag på utvärderingen som räckte högst 10 – 15 minuter. En sak som jag önskade mig inför följande period var att få ett eget rum, 🙂 och det skrevs upp.

Taxi kom ungefär något efter kvart över tre, chauffören kände jag från tidigare. Resan räckte något på tre timmar och gick bra. Sen åt jag en omelett, som jag fick krydda efteråt. Handledaren som var en ung tjej, hade inte alls kryddat omeletten, nå det var bra att jag kom på och fråga. Hungrig var jag eftersom jag inte hade ätit sedan lunch. Fick mina saker uppackade från väskorna ikväll.

Så nu är jag hemma igen, som känns skönt. Det har blivit midnatt och ny dag. Kram och god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.