Vad då, packa?

Det var min sista hela dag här i Kankaanpää för denna gång, i morgon far jag hem igen. Allt gick bra, hade en ganska lugn dag.

Under dagens lopp har jag bett flera gånger  om att personalen skulle ringa och beställa en taxi åt mig  tills i morgon, och ännu vet jag iheller nte om bilen är beställd. Ikväll när jag ville ha hjälp med att packa, fick jag en fråga: ”Vad då, packa?! Och jag svarade: ”Ja, jag far ju hem i morgon.” Hjälp fick jag nog och på samma gång fyllde jag i värderingen om vistelsen. Allt är packat utom min dator. 🙂

Nåja, nog ska jag komma hem, kollar i morgon igen om taxin är beställd. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.