Ett program extra

Dagen började med gym. Jag ”cyklade med händerna”, tror att det blev något på 200 varv på kanske 15 – 20 minuter. Själv har jag intte världens bästa händer, men denna maskin kändes riktigt bra. Efter lunchen tog jag friheten och gav ledigt åt mig själv, och gick inte på en grupp. Annars har jag varit aktiv och deltagit i grupperna. 🙂

Innan jag gick på ergoterapi, for jag via kansliet för att fråga om hjälpen till simningen som skulle vara några timmar senare. Plötsligt sade personalen att jag hade fått ett program extra, morgondagens talterapi flyttats tills idag. Av vilken orsak vet jagi nte.

På ergoterapi lagade jag ljus av bivac, det var roligt och dessutom gick det bra att rulla dem. Sen tryckte jag klar en t-skjorta som jag började på för två och ett halvt år sedan. Talterapin gick det bara bra. 🙂 Så var det vattenterapi, trevligt att hinna gå i basssängen medan jag är här. Roigt att vara och simma, hann gå i bastun.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.