Dags för målsättningarna

Nu idag fick kroppen träning för hela slanten och lite till. Utöver min indviduella fysioterapi  hade jag två grupper, där det  var lite gymppa okså, riktiigt bra träning var det, sånt som jag tycker om.

Hade ett möte med ergo-och fysioterapeuten och så en sjuksköterska, vi skulle fundera på mina målsättningar för nästa period. Då var det dags för målsättningara och göra som Fpa vill ha det. En del av målsättningen blir att jag skaffar en terapibooll åt mig, sen får jag göra avslappnings övningar med armarna. Meningen är att försöka minska på spasticiteten i armarna och händerna till exempel då jag kör med ellrullstolen.. Det blev en riktig bra målsättning tyckte jag själv,behöver bara någon människa som hjälper mig med att göra övningarna.

Fick en uppdatering på InternetExplorer, som ville inte det vad jag ville, ploppade bara upp och påminde om att jag skulle uppdatera. Riktigt irriterande var det. Sen laddade jag ner Chrome och då försvann problemet.

Jag var ikväll en stund till caféet/baren med min väninna och några andra tjejer, det är ju fredag. Drack lite limonad och pratade.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.