En intensiv dag

Ja igår kväll var jag lite tveksam på om jag skulle fara på morgonens motionsgrupp, som innebar en promenad därute. Nackdelen med vintern är att man måste ha mycket kläder på sig. I alla fall bestämde jag att ta mig i kragen och gå ut, personalen hjälpte med utekläderna. Faktiskt så var det ganska skönt att vara ute, och ett härligt väder, mulet med några minusgrader.

Jag hade tid hos socialarbetaren. Det diskuterades om hur jag har det nu idag, och är nöd med den assistansen jag får. Nämnde också om taxi skjutsen och Folkpensionsanstalten. Annars var det en bra diskussion tyckte jag själv.

wp-1478773846263.jpg

Hade 20 minuters Hydrojet massage för hela kroppen. Det passade bra på en ganska intensiv dag och man fick koppla av. Massage från huvud till tå. Efter lunchen var det bowling och jag fick en Strike, alla kägglor for ner på en gång, vet inte hur bollen ville dras åt ena sidan, även om jag försökte svänga på bowlingställningen, men kul var det i alla fall. Synd bara att det finns inga möjligheter att göra det hemma i Jakobstad.

För första gången hade jag sexualterapi, hade inga aningar om vad begreppet stod för. Där pratade vi om ”Jagbilden” och att jag hade blivit ”Du” med mig egen kropp. Alla andra allmänna saker kom också på tal såsom människorelationer. Sen var det fysioterapi, som gick bra. Testade en Nustep apparat som inte passade åt mig, fötterna fick en tokig ställning och jag kunde inte alls jobba på den..

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.