Betyder väl att jag är nöjd med livskvaliteten

Vaknade redan en halvtimme innan personalen skulle komma och hjälpa mig, eftersom mitt program började klockan 8.00. Hann läsa nyheter om den amerikanska presidentvalet, skrämmande var att Trump ledde mot Clinton. Nåja, det var ju Trump som vann valet också,.. Själv har jag svårt att förstå hans tankegång och värderingar till exempel om invandrare och religion. Klockan 7.10 hade jag inte sett till personalen, tryckte på alarmet och det tog 10 minuter innan de kom. Jag improviserade lite med frukosten, så jag skulle hinna till programmet.

Till min lycka var sjuksköterskans rum på avdelningen där jag bor på,  och skurrade dit med elrullstolen. Vi hade en test om hur jag upplever livskvaliteten nu. Man kunde få en fråga som var ungefär såhär: ”Har du haft värk under den senaste tiden?” Tror att jag svarade sällan, som var märkt ut med en siffra. I hela testet är det möjligt att få 100 poäng och jag fick 88, så det betyder väl att jag är nöjd med livskvaliteteten, vilket jag  också är. På avslappningsgruppen, slappnade jag av där under en skön filt att jag var en stund helt borta. Kan väl säga att uppgiften gjorde sitt.

Resten av dagen hade jag olika terapier, och sedan var det en diskussionsgrupp.  Jag avslutade min dag genom att skämma bort mig med en handmanikyr. Skönt med massage och sen fick jag vårdande nagellack. Och ikväll när jag var i duschen fick jag ha plastpåsar på händerna, för att inte blöta ner mina nylagade och fina händer. 🙂 Här har det kommit lite snö idag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.