Lagom med program

Det har blivit dags att lugna ner mig efter dagen, har fått hjälp med kvällstvätt och bytt om till pyjamas, så nu finns det tid för att blogga. Min dag började med käppjumppa. En del av rörelserna klarade jag själv av att göra, sen var det sådana träningar såsom att hålla i käppen vid min ena sida och röra med den andra handen, då fick jag hjälp av en fysioterapeut. Kroppsmotoriken räckte inte till utan att få spänningar i armarna eller benen.

Hade också en indviduell tid hos fysioterapin. Där koncentrerades det på balansen och att få min överkropp mer avslappnad. Balansövningarna med hjälp av ribbstolen och stöd av fysioterapeutens hand, så skulle jag lyfta den ena foten upp på Step-up brädan, måste säga att det gick bättre än jag hade väntat mig. Sen gjordes det vridringar eller töjningar till båda sidorna med överkroppen. Trodde att jag skulle ha varit mer spändare, men jag var inte det.

Jag fick sen möjlighet att njuta av fotvård, aah vad skönt det var. Härligt att ha någon som pysslade om mina fötter, och få bort förhårdnader från tårna. Besöket hos läkaren gick bra, även om det var med en estniskt bakgrund. Läkaren var lite förvånad över att det hade gått två och ett halvt år sen jag var här senat, jag sade att FPA inte hade beviljat mig  förrän nu.

Nu ikväll var jag till hobbyverkstaden och tryckte en röd tygväska. Det blev solar och fjärilar på den. Jag tycker att idag var det lagom med program. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.