God kväll från Kankaanpää

God kväll från Kankaanpää, har inte hunnit skriva förrän nu. Hade väckning klockan fem i morse, åt lite och klädde på mig.  nja, lite väl tidigt var det men det kunde inte hjälpas. Min taxi kom i tid, och chauffören var nykter. Resan gick bra, jag slumrade lite till och halvsov fram till Seinäjoki. Vi var  framme i Kankaanpää vid 9.20 tiden.

Jag fick mitt rum, och hade fått precis det som. jag hade önskat mig ett eget rum. Personalen hade tid att hjälpa mig med att packa upp sakerna, till och med koppla min dator. På välkomstinformationen träffade jag min väninna som också kom på anstaltsrehabilitering.

Efter lunchen hade jag en psykologi grupp. Där vi diskuterade  om välmåendeet. Sen var jag på fysioterapiundersökning, vi gick lite igenom vad jag klarar av, till exempel att gå med rullatorn en längre sträcka. Mitt sista program var hos sjuksköterskan. Vi pratade lite om allt möjligt, jag fick också hela programmet för denna vistelse. Jag frågade ifall jag hamnade och betala extra för rummet, någon gång har det varit så att man har varit tvungen att göra det för at få ett eget rum, men inte nu.

Kvällen var jag med min väninna och hennes man. Vi var en stund på gymmet, jag tog en maskin där man trampade med händerna.

Kram  🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.