Om man hade vetat tidigare om det

Det är en solig dag med minus åtta grader. Vi var en sväng hem till mig, tog lite kläder, tangentbordet och joystickmusen som ska packas med inför morgondagens resa. Far och jag promenerade hem så att jag fick elrullstolen hem till mina föräldrar, jag åker ju därifrån på morgonen.

På veckan beställde vi taxi åt mig, en som vi kände. Sen trodde vi att allt var bra med det. I alla fall nu hade Folkpensionsanstalten börjat säga att jag hade en överenskommelse med en ”bekant taxi,” som inte stämde. För två år sedan ringde vi med mina föräldrar bara och beställde en bil, då var det inget tal om någon överenskommelse. Idag måste det vara en taxi som FPA rekommenderar. Mor ringde till ett FPA nummer som hon fick idag, det blev så att de skickar en taxi som är här i närheten. (Chauffören som annars skulle ha kört mig, bad oss att säga att jag önskar en nykter bilförare och rökfri bil.) Vi ringde upp samma nummer på nytt och bad om detta. Ja om man  hade vetat tidigare om det

Ja det ordnades sig till slut, men det är nog lite väl för mycket byråkrati och onödigt. Lite osäker känner jag mig när det kommer någon okänd chaufför, kommer väl fram, visserligen måste jag starta en halv timme tidigare än det var beräknat, alltså klo. 6.00 Jag måste bara försöka att befinna mig i situationen och hoppas att allt går bra.

Önskar er en trevlig fortsättning på söndagen.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.