Händelserik fredag

Kanske bra att inte veta hur dagen kommer att se ut, för att om man visste det så då skulle man kvar i sängen och stirra upp i taket. Ja men vet ni vad, tänk på hur mycket man skulle gå miste om. Alltså vad jag svamlar nu, nehe, jag ska berätta om min händelserika fredag.

Blev i morse lite fundersam över att inte min elrullstol hade laddats under natten, strömätaren visade på samma nivå som igår när laddaren sattes i. Det här har hänt en gång tidigare. Då blev det några samtal till Centralsjukhuset i Vasa, där var de redan beredda på att skicka en annan laddare åt mig. Till sist kom vi på att en sladd inte hade varit ordentligt fast i laddaren, då behövdes det inte göras annat än att sätta töpseln i väggen. Åh, sånt tänker man inte på i första hand, men nu vet jag det.

Min vän skickade ett textmeddelande att nu var mobilpåsen färdig, vi kom överens att hon kommer när jag slutar jobbet och syr fast den på elrullstolen. När jag körde ut ur Vippari så då kom hon.

wp-1478276352592.jpg

Sån här blev den. 🙂 Jag är nog nöjd. 🙂

wp-1478276372664.jpg

Sen kom min nuvarande assistent också, hon hjälpte mig med kaffet. Tiden blev lite knappt, när jag fick veta att jag skulle till frissan idag kvart över tre. Försökte ta fram lite saker som ska komma med på måndag medan jag drack mitt kaffe.

Nu var jag noggrann med att säga hur håret skulle bli klippt. Frisyren blev riktigt bra, och jag är nöjd med mitt hår. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.